Ariana Grande

Ariana är en tjej som är uppväxt i Florida i USA och till en början gjorde debut inom skådespelarbranschen redan årtalet 2008. Då var det just i musikaler som hon startade. Mellan årtalen 2010 och 2013 var hon dessutom anställd av Nickelodeon och medverkade i en serie med namnet, Victorious. Ariana är född årtalet 1993 och har sedan årtalet 2013 varit en succé inom musikbranschen. Hennes genombrott kom efter släppet av hennes debutalbum “Yours Truly”. Årtalet 2014 medföljde ännu mer succé efter att hon släppte en extrem succéhit med namnet “Problem” som var med på hennes nya album “My Everything”. Sedan detta genombrott så har Ariana Grande varit ett av det största nutida namnet inom musikbranschen. Detta är något som dessutom ser ut att hålla i sig än idag. Hennes skara av fans består mestadels utav yngre flickor, där kan det nästintill vara så att de är besatta av henne. Förutom att hennes musik finns på alla musikstreamingtjänster och på radio så förekommer hon i spel och på sociala medier. Något som bara hjälper till med att bygga sin skara av fans.

Dock så har det förekommit en del motgångar mot artisten, en rejäl sådan var årtalet 2017 då hennes konsert förvandlades till ett attentat då självmordsbombare sprängde sig under konserten. Denna konsert var i Manchester Arena och hela 22 människor dog som resultat av attentatet. Två veckor efter konserten med attentatet var fortfarande alla i hela världen väldigt skakade efter händelsen och man valde att hålla en välgörenhetskonsert som hyllning och för att hedra de som gått bort. Där medverkade Ariana Grande.

Hennes meritlista är dessutom ganska gedigen då hon har vunnit bland annat en Grammy samt en Brit Award och även flertalet American Music Awards.

Arianas musikstil

Ska man sedan försöka att beskriva hennes musikstil så skulle den identifieras med pop och en gnutta R&B. Man kan även till element av hip hop och trap musik. Det som nämns sist, trap, är något som har tagit en större och större plats i hennes musik med åren som går. Själv så är några av hennes allra största inspirationskällor sett till röster, Mariah Carey samt Whitney Houston. Dessa röster har samt hade något helt extraordinärt. Hon har dessutom ett extra gott öga för Mariah Carey och har uttryckt sig på så vis och sagt att hon älskar henne och allt med henne att göra.

Privatliv

Ariana är en kvinna som genom sina år i kändisskapet haft en hel del olika relationer. Bland annat så dejtade hon en man vid namnet Graham Phillips under tre års tid från och med 2011. Dock så är det hennes relation med Mac Miller som är den mest omtalade, de skapade en låt tillsammans årtalet 2012 och fyra år efter detta gick de ut med att de dejtade officiellt. Dock så tog det slut mellan paret i maj månad årtalet 2018 och då så började Ariana direkt med att träffa en annan känd skådis och komiker vid namn Pete Davidson. Endast efter en månad av dejtande så förlovade de sig, en förlovning som avslutades efter knappa 4 månader.